.

Пикадили

Изберете тип на резервацията:
Стандартна резервация
Сем.празник пон-неделя, след 20ч -10% за над 10 човека
Данни за резервацията:

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 
2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име през сайта TEMPOFOODS Booking. 
3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация – цитирайте номера на резервацията, или покажете принтираното потвърждение по e-mail.
4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 
5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка към нея да не Ви я предостави. 
6. Резервираната маса зависи от избраното от текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.
7. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. В e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.
8. Отстъпката не важи за официални празници