.

Ресторант Хасиенда

Изберете тип на резервацията:
СТАНДАРТНА РЕЗЕРВАЦИЯ
Данни за резервацията:
 

 

    Предлага: лятна градина, WiFi,

   плащане с карта

 

 

 

 

 

 

Ресторант и лятна градина Хасиенда

 

Ресторант Хасиенда е нов и модерен ресторант, обзаведен със стилни мебели, вдъхновени от градския стил от средата на миналия век, които са перфектно съчетани с иновативен и уникален дизайн! Обликът на ресторанта коресподнира чудесно с локацията му в сърцето на стария център на град Русе и заобикалящите го сгради в стил барок, готика и ренесанс.

Идеята на екипът на Ресторант Хасиенда е да осигури на своите гости достъп до едно качествено кулинарно преживяване в непретенциознаи уютна обстановка.

В дизайнерското меню ще откриете разнообразни и вкусни ястия от европейската и интернационална кухня, винаги прясна риба и морски дарове, вкусотийки на барбекю, сочни телешки стекове, свежи салати и предястия, изкусителни десерти и много други специалитети на достъпни цени.

Докато хапвате с компания, ще може да се насладите на приятна атмосфера, любезно и професионално обслужване, чудесна селекция от вина и други напитки.

Комбинацията между чара и топлината на обстановката, професионалния сервиз, кулинарните изкушения и качествените напитки, и разбира се личната ни ангажираност към всеки наш клиент, са всички съставки, необходими за провеждане на перфектното събитие - желаната сватба, бизнес мероприятие или какъвто и да е друг повод.

Ресторант Хасиенда Ви очаква!
Направете Вашата резервация на телефон 0888 129 300
Русе, ул. Александровска № 4

 

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 
2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име през сайта TEMPOFOODS Booking. 
3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация – цитирайте номера на резервацията, или покажете принтираното потвърждение по e-mail.
4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 
5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка към нея да не Ви я предостави. 
6. Резервираната маса зависи от избраното от текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.
7. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. В e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.
8. Важи от понеделник до четвъртък. Без дните 14-ти февруари и 8ми март