.

Сос Сладко Чили

Сладко-пикантен сос

 • 30 мл.
 • 0,89 лв.
 • бр.

Сос Унаги

Сладък сос

 • 30 мл.
 • 0,99 лв.
 • бр.

Сос Кимчи

Пикантен сос

 • 30 мл.
 • 1,69 лв.
 • бр.

Спайси Майонеза

Пикантна Майонеза

 • 30 мл.
 • 1,69 лв.
 • бр.

Авокадо

 • 30 гр
 • 1,29 лв.
 • бр.

Клечки за суши

 • 1 бр
 • 0,19 лв.
 • бр.

Ориз

 • 100 гр
 • 0,99 лв.
 • бр.

Гункан пикантно рачешко ролце 2 бр.

Гункан пикантно рачешко ролце

 • 90 гр.
 • 5,59 лв.
 • бр.

Гункан пикантен тон 2 бр.

Гункан пикантен тон

 • 90 гр.
 • 6,29 лв.
 • бр.

Фреш Портокал

 • 500 мл
 • 7,99 лв.
 • бр.

Масата е празна!

Как да поръчам?
Общо
0,00 лв.