.

Как да поръчам?


За да поръчате следвайте следните стъпки:

 

1. Изберете заведение

 

 

2. Изберете продукт и го добавете от бутона "Добави на масата". Преди да добавите продукта може да изберете количество, в случай че искате да поръчате повече от един брой. За да изберете продуктите може да използвате менюто в ляво, което е индивидуално за всяко заведение и съдържа предлаганите продукти, разделени в категории.

 

 

3. Можете по всяко време да преминете и да добавяте продукти и от останалите заведения в сайта посредством бутона "Избери заведение". Някои от заведенията предоставят възможност за комбинирана доставка, т.е. поръчвате едновременно от две или повече заведения, а плащате една доставка или се възползвате от безплатна доставка.

 

 

4. След като добавите продукт и от друго заведение, можете по всяко време да променяте броя на продуктите и да премахвате продукти от масата, която е позиционирана в дясно на екрана. Всъщност можете да добавяте, променяте и премахвате колкото и каквито продукти си поискате докато не решите какво точно Ви се яде.

 

 

5. След като сте приключили с избора трябва да натиснете бутона "Поръчай", който се намира в долния край на масата. Вече сте на масата и виждате всички продукти, които сте избрали. Тук може да направите последни корекции преди да поръчате.

 

 

6. За да продължите натиснете бутона "Поръчай", след което ще ви се визуализира форма в която да въведете данните си за доставка.

 

 

7. Ако вече сте поръчвали при нас и сте въвели своите данни изберете бутона "Вече имам регистрация", по този начин ще може да въведете само Име и фамилия и телефонен номер, а системата автоматично ще ни покаже данните Ви за доставка. Това ще ви спести много време при следващи поръчки.

 

 

8. След като сте въвели данните по един от двата описани начина се визуализира екран с всички данни на поръчката. Тук може да добавите допълнителна информация за доставката. Когато сте готови натиснете "Поръчай".

 

 

9. Трябва да Ви се визуализира прозорец с надпис "Вие Изпратихте поръчката си Успешно". След това наш служител ще се свърже с вас за потвърждение.

 

 

ПРИЯТЕН АПЕТИТ!