.

Условия за ползване


Общи условия за поръчка от сайта Tempofoods.bg или телефон 0885-505 888

*Не се комбинират отстъпки.

Общи условия за доставка

 

Последна редакция на документа – 15 Дек 2013

 

С натискането на Бутона ПОРЪЧАЙ, Вие се съгласявате със следните условия на доставка:

Приемане на поръчки

 

Поръчки се приемат на телефон +359-885-505-888 /М-тел/ на цена за един разговор зависеща от тарифата на телефона, от който се дава поръчка, или чрез попълване на данните за избор на артикул на уебсайт tempofoods.bg.

Изпращането на поръчката или обаждането към оператор, може да се осъществи всеки ден от 10 до 23 часа, освен в период предварително обявен за не работещ на първа страница на уебсайта.

Темпофуудс.бг запазва правото си да променя работното време на отдел Поръчки по всяко време без предварително огласяване.

 

Достъпни заведения за поръчки

 

Ресторант Ла Страда с работно време за получаване на поръчки от 10 до 23ч всеки ден без почивен ден. Телефона за впечатления и оплаквания е: +359-882-557799

Ресторант Ла Страда Суши с работно време за получаване на поръчки от 10 до 23ч всеки ден без почивен ден. Телефона за впечатления и оплаквания е: +359-882-557799

Ресторант Космополитан с работно време за получаване на поръчки от 10 до 23ч всеки ден без почивен ден. Телефона за впечатления и оплаквания е: +359-884-200882 и +359-884-200884

Кафе бистро Пикадили с работно време за получаване на поръчки от 10 до 23ч всеки ден без почивен ден.Телефона за впечатления и оплаквания е: +359-888-403420

Темпо Фуудс Пици с работно време за получаване на поръчки от 10 до 23ч всеки ден без почивен ден.Телефона за впечатления и оплаквания е +359-885-505-888

 

Разрешителни за работа

 

Всички заведения, които извършват продажби през сайта Tempofoods.bg или през телефона за поръчки +359-885-505-888, са с валидни разрешителни от Агенцията по Храните, регистрирани са като обекти за продажба в Община Русе и са присъединени с валидни касови фискални апарати към НАП.

 

Издаване на касов бон

Издаване на фактура от заведението изпълнител на поръчка

 

Вашите поръчки ще бъдат придружени от служебни бонове от заведенията изпълнител, както и касов /фискален/ бон за същата сума.

Моля, изисквайте касова бележка при приемането на поръчката.

При желание за издаване на фактура, моя заявете това ваше изискване при получаване на поръчката или с обаждане на телефон +359-885-505-888. Оператор ще се свърже с вас, ще се осведоми за фирмените атрибути, и ще ви осведоми, кога ще получите вашата фактура.

 

Точки на изпълнение на поръчките

Как се начислява такса доставка

 

Доставката от активните заведения в уебсайта tempofoods.bg се извършва от Хотел Космополитан ЕАД, чрез търговската марка tempofoods.bgпритежание на Хотел Космополитан ЕАД.

Доставките се извършват в рамките на град Русе след предварително потвърждение на адреса на доставка от оператора на ТемпоФуудс.

Минималната сума за получаване на безплатна доставка е 12.00 лева от точките на доставка.

Доставките извън границите на град Русе се извършват след предварителна заявка и потвърждение на поръчката от страна на оператора на телефон +359-885-505-888. По този начин ще ви бъде потвърдено както времето на доставка, така и необходимата за съответното разстояние такса доставка. Тя ще бъде съобразена с отстоянието на вашия адрес от центъра на град Русе, където се намират точките на изпълнение на поръчки.

Точка на изпълнение на поръчка наричаме всяко заведение или група от заведения, които извършват комбиниран разнос на храни, напитки или други стоки поръчани през сайта Tempofoods.bg.

Към настоящия момент tempofoods.bg извършва доставки от следните точки на поръчки:

 

Редакция на поръчка

 

В случаите, когато имате нужда да добавите, замените или редактирате вече потвърдена поръчка – моля обадете се възможно най-бързо на оператора на телефон 0888-505888.

Когато има редакция на поръчка, за начален час на изпълнението  се счита часа на последно добавените или променени артикули.

Отказване на поръчка е възможна

 

В случай, че се обадете  възможно най-бързо на оператора на телефон 0888-505888, който ще я отмени стига това да е възможно и задължително не по-късно от 5 минути от първоначалното и изпращане.

 

 

Срок на доставка до клиента

 

Ние, служителите на Tempofoods.bg ще положим всички усилия, поръчката да достигне до Вас в рамките на 45 до 60 минути. Също така, ще направим всичко възможно за да я доставим в необходимия температурен режим на сервиране и с цялостна опаковка. В някои случаи, обаче, когато поради независещи от нас обстоятелства това не може да бъде изпълнено, ние ще ви информираме предварително.

www.tempofoods.bg не носи отговорност за качеството и останалите характеристики на храната, а само за качественото и точно изпълнение на доставката.

 www.tempofoods.bg не носи отговорност за неизпълнение или забавено изпълнение на поръчки за доставка, когато това се дължи на форсмажорни обстоятелства или когато това се дължи на действие или събитие, което е извън неговия контрол и което не е могъл да предвиди или предотврати.

Моля, при желание да споделите вашите оплаквания, впечатления, а и похвали, използвайте линка Препоръки от главния изглед, най-горе.

 

Начин на плащане

 

Към настоящия момент tempofoods.bg приема заплащане на подадените поръчки на място, в момента на доставка на клиента – т.нар. наложен платеж. Сумата дължима от клиента е в лева и задължително се заплаща в лева. Рестото, което ще бъде върнато от доставчика също задължително е в лева. Евентуален бакшиш или сервиз НЕ Е калкулиран в общата цена на поръчката и не е обвързващ с получаването на доставка.

Сайтът                 tempofoods.bg има модул, който пресмята за Вас необходимата сума за доставка на поръчката, вземайки в предвид точките на изпълнение на поръчки, видовете, размера и броя на поръчаните артикули, както и необходимата опаковка за съблюдаване на основните хигиенни и температурни режими.

Като крайна сума дължима от клиента се счита сумата, който се появява в края на вашата поръчка, при получаването на уникалния номер на поръчка.

В случай, че има разминаване, между сумата в сайта и фискалния бон, който придружава доставката, нашия служител ще ви информира своевременно за разликата. След потвърждение от Ваша страна и съгласие за новата сума от фискалния бон, Вие ще сте задължен да платите нея,а не тази  която първоначално  ви е била начислена при издаването на номера на поръчката.

Във всеки случай, ако имате възражение относно сумата дължима към момента на доставка, доставчика ще се свърже пред вас с оператора на телефон +359-885-505-888 и ситуацията ще бъде изяснена на момента.

Сайтът Tempofoods.bg не носи отговорност за промените на цените в различните заведения и по-никакъв начин не може да компенсира разминаването в случай на несъответствие между двете.

Всички заведения запазват правото си за промяна на цените на артикулите по всяко време, като актуални остават онези цени, които са били активни по време на подаването на поръчка.

 

Служителя, който ще ви посети

 

Нашите служители са лесно разпознаваеми. Те имат бадж, с който могат да бъдат идентифицирани. Вашите поръчки ще бъдат доставяне с лицензиран за разнос автомобил, който е брандиран в съответствие с арт логото на Tempofoods.bg.

Във всички случаи, в които изпитате съмнение кой ви доставя поръчката, моля обадете се на номера на оператора за да потвърдите истинността на доставката.

Нашия служител не разполага с повече от петдесет лева на дребно . Моля, ако имате нужда дa платите с банкноти с по-голям номинал, отбележете това ваше желание в полето забележки, когато потвърждавате вашата доставка.

 

Други

 

Сайтът Tempofoods.bg в момента работи в тестов режим и не носи отговорност за възникнали технически проблеми, неизправности, неточности и грешки в процеса на ползване. Моля ако възникнат такива ситуации да се свържете незабавно с нас за отстраняването им на тел.: +359-885-505-888 или имейл адрес: operation@cosmopolitanhotelbg.com

 

За всякакви впечатления и оплаквания можете да използвате формата за препоръки както и  имейл адрес operation@cosmopolitanhotelbg.com

 

www.tempofoods.bg и www.tempofoods.com  и прилежащите лога и търговски марки са регистрирани на „Хотел Космополитан” ЕАД, с адрес на управление гр. Русе, ул. ”Добри Немиров” 1-3, ЕИК: 201344433