.

За нас


TEMPOFOODS.BG е запазена търговска марка, собственност  на хотел Космополитан - Русе. Ще бъде разпозната на българския пазар с услугата „Доставка на храна до дома и офиса”


TEMPOFOODS.BG се налага  като утвърден партньор на много заведения и ресторанти, които желаят да достигнат до своите клиенти, не само на място при тях, но и до техните домове и офиси.


За разлика от повечето сайтове за поръчка на храна, tempofoods.bg не е сайт-посредник, а фирма осъществяваща  самата доставка с наши коли и куриери. Благодарение на това ние контролираме изцяло процеса на доставка, от момента на поръчване, до приключване на доставката, което ни позволява бързото изпълнение на поръчките, както и подаване на актуална информация към клиентите за статуса на техните поръчки.


Също така ние предлагаме и много допълнителни възможности, като предварителна поръчка за точен ден и час, комбинирани поръчки от различни ресторанти, добавяне на допълнителни артикули към всяка една поръчка, независимо от ресторанта. 

 

Визия
Следвайки собствените си високи критерии и изискванията на нашите клиенти, екипът на tempofoods.bg се стреми постоянно да подобрява качеството на услугата, да предлага нови и иновативни услуги, които да задоволяват и надхвърлят очакванията на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Как можете да се свържете с нас?
GSM: +359 885 505 888

E-mail: dostavka@tempofoods.bg

URL: www.tempofoods.bg