.
Заведение Суши Бар в момента е в неработно време и нe приема поръчки.

Лава 4 бр.

авокадо, ролца от раци, краставица, риба тон, сьомга, лаврак

 • 150 гр.
 • 10,29 лв.
 • Добави на масата

Тигър и дракон 4 бр.

авокадо, скариди, краставица, змиорка

 • 150 гр.
 • 11,59 лв.
 • Добави на масата

Зелен дракон 4 бр.

авокадо, змиорка, краставици и сос сладко чили

 • 140 гр.
 • 10,49 лв.
 • Добави на масата

Фукушима суши 4 бр.

авокадо, риба тон, сьомга, лаврак

 • 160 гр.
 • 9,59 лв.
 • Добави на масата

Дъга 8 бр.

авокадо, риба тон, ролца от раци, лаврак, сьомга и краставица

 • 240 гр.
 • 13,59 лв.
 • Добави на масата

Тигър 8 бр.

авокадо, скариди, краставици

 • 220 гр.
 • 11,89 лв.
 • Добави на масата

Урамаки комбо 12 бр.

Филаделфия сьомга, Филаделфия тон, Норвежка гора

 • 315 гр.
 • 16,99 лв.
 • Добави на масата

Голямо Комбо 26 бр.

Хосомаки авокадо и Филаделфия, сьомга, краставица, тон, aвокадо, пушена сьомга; Норвежка гора; Филаделфия сьомга

 • 535 гр.
 • 23,29 лв.
 • Добави на масата

Нигири комбо 6 бр.

Нигири сьомга, Нигири лаврак, Нигири скарида, Нигири тон, Нигири змиорка, Нигири с пушена сьомга

 • 220 гр.
 • 14,29 лв.
 • Добави на масата

Калифорния комбо 16 бр.

Калифорния Сурими, Калифорния сьомга с Уакаме, Калифорния скарида, Калифорния Ла Страда

 • 450 гр.
 • 21,89 лв.
 • Добави на масата

Масата е празна!

Как да поръчам?
Общо
0,00 лв.